STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.

Publicat la Dec 26 In categoria Auto

Semne bune anul are!

casa auto iasi

Reprezentanțele auto ale grupului Tester pregătesc pentru 2017 un festival de noutăți și evenimente dedicate iubitorilor de mașini... adevărate 

„Aho, aho, clienți și frați,

Stați puțin și vă mirați,

Că în anul care vine

Vom avea pentru oricine,

Mașini multe, minunate,

Frumoase și performante,

Pregătite să ofere

Siguranță și plăcere,

Spațiu, conectivitate,

Atuuri adevărate!

Vă urăm ca-n Noul An

Să stați bine la volan,

Să călătoriți voioși,

Relaxați și sănătoși,

Iar mașina să vă fie

Doar prilej de bucurie!”

Cu o asemenea urare de final de an, echipele diviziei auto a grupului Tester – ce reprezintă la Iași 10 dintre cele mai apreciate și căutate branduri de mașini – nu pot privi spre anul 2017 decât cu planuri frumoase și ambițioase. Au de partea lor motive imbatabile: modele noi de mașini așteptate deja cu nerăbdare, îmbunătățiri și facelift-uri pregătite pentru numeroase dintre modelele consacrate, o sumedenie de evenimente spectaculoase, special dedicate clienților și tuturor iubitorilor de mașini. Așa că, dacă în aceste zile spiridușii lui Moș Craciun muncesc de zor pentru a termina de pus darurile în saci, și „spiridușii” de la Iași ai mărcilor Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Dacia, Nissan și Opel lucrează cu frenezie, pentru a pregăti surprizele și cadourile auto ale anului 2017.

Printre aceste surprize se numără în mod cert lansările de modele noi, pentru care vor îmbrăca haine de sărbătoare showroom-urile Land Rover, Opel și Nissan, Hyundai și Honda.

Versiuni noi și facelift-uri ale celor mai apreciate mașini vor aduce prilej de evenimente și acțiuni speciale în special echipelor de consultanți de la mărcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Dacia și Opel.

Toate brandurile auto din marea familie Tester vor crea sărbătoare în 2017, organizând împreună a doua ediție „Ziua Familiei” și o nouă ediție a lunii aniversare Tester, ambele evenimente fiind prilej de bucurie, surprize și bună dispoziție în rândul clienților, prietenilor și întregii comunități.

Bineînțeles, din calendarul încărcat al anului 2017 nu vor lipsi toate celelalte tipuri de acțiuni cu care i-am obișnuit pe iubitorii de mașini: evenimentele de tip open-doors, roadshow, mediatrip și offroad îi vor aduce în continuare alături pe cei care iubesc „din interior” mașinile și au făcut o vocație și o carieră din pasiunea lor și pe cei care investighează atent industria auto, în căutarea „mașinii perfecte”, cea care să le aducă bucuria, rezolvarea și împlinirea pe care le doresc.

Pe lângă toate acestea, divizia auto a grupului Tester va continua să fie și în 2017 – ca și până acum – locul în care orice posesor de mașină poate găsi un răspuns la nevoile și dorințele sale, legate de autoturismul pe care îl deține sau pe care dorește să-l cumpere.

Dar pentru că e final de an și se aude deja clinchet de clopoței, să ne întoarcem la urări: echipa reunită a diviziei auto a grupului Tester mulțumește tuturor clienților și prietenilor săi, partenerilor și colaboratorilor, pentru loialitatea, încrederea și aprecierea arătate de-a lungul unui frumos an 2016 și le urează un Nou An 2017 plin de surprize fericite, în care să aibă parte de un demaraj bun pentru proiecte, viteză suficientă pentru toate dorințele, putere pentru a străbate orice drum, bucurie și confort deplin de-a lungul călătoriei!

Divizia auto a grupului de firme Tester reunește 3 reprezentanțe auto (Casa Auto, Caremil, Ande Motors), parcul de mașini rulate AutoViva, centrul de daune BOOM și furnizează servicii conexe pentru asigurări și finanțări, rent-a-car sau asistență rutieră. Această structură derivă din strategia grupului de a integra toate serviciile de care poate avea nevoie un proprietar de autovehicul, din clipa în care își caută mașina perfectă și apoi pe toată durata exploatării ei, până la momentul în care o valorifică în vederea unei noi achiziții. Grupul de firme Tester este astfel cel mai important jucător pe piața auto locală și acoperă circa 60% din vânzările de mașini în Iași.

 

Contact:

Grupul de firme Tester

Sediu administrativ: Iași, Lețcani, nr. 1113

Tel: 0232 933

office@testergrup.ro

www.testergroup.ro

PREVIOUS POST   -   NEXT POST