STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.

Publicat la Oct 04 In categoria Comunicate de presa

O nouă aventură 4x4 marca Mitsubishi a avut loc în acest weekend la Iași

Pante abrupte, coborâri care îți taie răsuflarea, macadam, noroi. Mitsubishi Off-Road Day este deja o marcă înregistrată pentru experiențe off road de neuitat, folosind toate elementele naturii în confurntarea cu cele mai performante modele 4x4: ASX, Outlander, Pajero și L200.

Casa Auto Iași, dealer Mitsubishi Motors, a pregătit o zi plină de aventură și spectacol total off-road, sâmbătă 30 Septembrie, în satul Păun, comuna Bârnova.

Aventura a început departe de șosea, acolo unde drumul se transformă într-un traseu extrem, unde natura ridică obstacole ce solicită îndemânarea șoferului și forța unei mașini antrenate pentru condus în cele mai dure condiții. Aliniate la linia de start, apte să străbată orice drum, în orice condiții, capabile să ofere deopotrivă siguranță, agilitate, stabilitate și sportivitate, modelele ASX, Outlander, Pajero și L200 au putut fi testate în condiții spectaculoase.

Sub îndrumarea atentă a instructorilor specializați, de la echipa Mach 1, participanții au avut ocazia să conducă pe trasee accidentate și de dificultate sporită, învățând să depășească obstacolele și provocările drumului și să fructifice din plin performanțele tehnice și manevrabilitatea autovehiculelor de teren Mitsubishi.

”Mitsubishi Off Road Day este un eveniment de tradiție pe care Casa Auto Iași îl organizează încă din anul 2007. Ne bucurăm să oferim clienților noștri șansa de a testa modelele Mitsubishi la adevăratul lor potențial. Prietenii mărcii răspund invitației în fiecare an cu entuziasm, pentru că de fiecare dată traseul este diferit, iar experiența este una cu adevărat unică.” Luminița Agape, Directorul de Vânzări Mitsubishi Iași.

Participanții la evenimentul de sâmbătă au apreciat capabilitățile impresionante ale mașinilor Mitsubishi, iar manevrele învățate alături de traineri profesioniști vor fi cu siguranță un atu în gestionarea situațiilor de drum provocatoare.

Toți cei pasionați de mașini puternice sunt așteptați să facă cunoștință cu modelele Mitsubishi zilnic, de luni până sâmbătă la showroom-ul Mitsubishi din cadrul Casa Auto Iași, unde reprezentanții Mitsubishi îi așteaptă cu informații utile și sfaturi de achiziție avantajoase.

Casa Auto este dealer oficial Mitsubishi Motors din anul 2003 și a reprezentat cu succes celebra marcă japoneză în toți acești ani, aducând clienților ieșeni robustețea și siguranța mașinilor „făcute pentru orice fel de teren”. Numele brandului înseamnă în japoneză „trei diamante”, iar gama actuală de autovehicule Mitsubishi –ASX, Outlander, Outlander PHEV, L200, Pajero, iar din acest an și Noul Eclipse Cross – exprimă cu siguranță cel puțin trei atribute cheie valabile pentru fiecare dintre modele: performanță, putere, manevrabilitate. O provocare pentru orice șofer, o încântare pentru fiecare proprietar Mitsubishi.

Casa Auto Iaşi
Dealer Mitsubishi Motors
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel. 0232 933
www.casaautoiasi.ro
www.facebook.com/MitsubishiIasi

PREVIOUS POST   -   NEXT POST