STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.

Publicat la Apr 03 In categoria Auto

Mitsubishi aniversează 100 de ani de la producția primului său automobil de serie

Mitsubishi aniversează 100 de ani de la producția primului său automobil de serie, prin lansarea unor Ediții Limitate ASX, Outlander si L200

În 2017, Mitsubishi sărbătorește împlinirea a 100 de ani de la lansarea pe piață a primului său autovehicul de serie, Mitsubishi Model A. Centenarul este marcat printr-o ediție limitată “100 de ani de istorie Mitsubishi” a modelelor ASX, Outlander și L200. 

Începând din această lună, edițiile limitate “100 de ani de istorie Mitsubishi” sunt disponibile și la dealerul tău din Iași, Casa Auto.  Acestea beneficiază de dotări speciale oferite cadou pentru anumite versiuni de echipare ale celor 3 modele: ASX Invite+, Intense+, Instyle, Outlander Invite+ si L200 Intense si Instyle AT. Dotările suplimentare oferite gratuit diferă în funcție de model, oferind fiecăruia un aspect atractiv și rafinat.

Vă așteptăm la showroom-ul Mitsubishi Iași pentru a testa puternicele modele ale mărcii și pentru a descoperi edițiile limitate aniversare. Mai multe detalii AICI.

PREVIOUS POST   -   NEXT POST