STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.

Publicat la Sep 19 In categoria Comunicate de presa

Caravana AutoRevolution a ajuns la cea de-a 4-a editie

Caravana AutoRevolution 2017 - Suceava

Grupul de firme Tester deține cel mai mare portofoliu de mărci auto din zona Moldovei, și continuă tradiția Caravanei AutoRevolution, aducând la Suceava reprezentanțele a 6 mărci recunoscute, cu o selecție spectaculoasă de modele ale momentului.

A patra ediție a Caravanei AutoRevolution se va desfășura de joi până duminică, în perioada 21 – 24 septembrie 2017, pe esplanada Iulius Mall Suceava. O expoziție de mașini impresionante, însoțită de echipele de consultanți Casa Auto Iași, pregătiți cu o multitudine de oferte speciale de achiziție și de finanțare.

Anul acesta se alătură caravanei câteva modele noi revoluționare, mult așteptate de publicul pasionat de mașini:

  • Land Rover aduce Noul Range Rover Velar: o noutate în materie de design și performanță, încununate de un confort de lux. Îl puteți admira în compania gamei complete - Range Rover Sport și  Evoque, la care se alătură impresionantul model Discovery Sport.
  • Jaguar readuce în acest an primul SUV din istoria mărcii- F-PACE, cu o campanie de preț atractivă, alături de modelul XE, cea mai avansată și mai rafinată limuzină sport Jaguar.
  • Honda vine cu o noutate mult așteptată: Noul Civic, un vehicul proiectat să atragă atenția și esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune. De asemenea, două modele de mare succes, Honda CR-V și Honda HR-V vin să completeze gama, cu oferte imbatabile
  • Hyundai aduce noutatea anului, - noua generație a modelului i30, cu un design atemporal și dotat cu tehnologii noi;  în compania selectă a sofisticatului model Elantra și atleticului Tucson.
  • Mitsubishi vine cu o declarație de putere legendară- modelul L200, cu recunoscuta capabilitate și superioritate 4x4.
  • Mazda aduce Noul CX-5, cu un upgrade de eficiență și performanță, SUV-ul compact CX-3, dinamicul Mazda 3 și sedanul sofisticat Mazda 6.

Clienții interesați și pasionații de mașini din zona Sucevei sunt invitați la caravana AutoRevolution timp de patru zile, de joi până duminică, pentru a se bucura de sesiuni speciale de test-drive și informații utile de achiziție.  

În această perioadă reprezentanțele tuturor mărcilor au pregătit oferte speciale de preț, iar soluțiile de finanțare aduc mai aproape de șoferii interesați visul de a deveni posesorii unor mașini excepționale.

Grupul de firme Tester derulează operațiuni în domenii precum auto, centre de afaceri și diverse servicii, bazându-se pe experiență, viziune și seriozitate, pe oamenii săi și pe știința lor de a construi proiecte și relații durabile. Mărcile auto din grupul Tester oferă soluții excelente pentru familie sau pentru afaceri și înglobează tehnologii de ultimă generație, astfel că aduc proprietarilor lor performanța, siguranța, stilul și confortul pe care și le doresc. Cele 10 mărci auto alese cu grijă în „familia” Tester alcătuiesc o combinație ideală, pentru ca fiecare client să poată găsi printre ele mașina perfectă pentru visurile, dorințele sau nevoile sale.

PREVIOUS POST   -   NEXT POST