STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.

Publicat la Oct 04 In categoria Comunicate de presa

O nouă aventură 4x4 marca Mitsubishi a avut loc în acest weekend la Iași

Pante abrupte, coborâri care îți taie răsuflarea, macadam, noroi. Mitsubishi Off-Road Day este deja o marcă înregistrată pentru experiențe off road de neuitat, folosind toate elementele naturii în confurntarea cu cele mai performante modele 4x4: ASX, Outlander, Pajero și L200.

Casa Auto Iași, dealer Mitsubishi Motors, a pregătit o zi plină de aventură și spectacol total off-road, sâmbătă 30 Septembrie, în satul Păun, comuna Bârnova.

Publicat la Apr 03 In categoria Auto

Mitsubishi aniversează 100 de ani de la producția primului său automobil de serie

Mitsubishi aniversează 100 de ani de la producția primului său automobil de serie, prin lansarea unor Ediții Limitate ASX, Outlander si L200

În 2017, Mitsubishi sărbătorește împlinirea a 100 de ani de la lansarea pe piață a primului său autovehicul de serie, Mitsubishi Model A. Centenarul este marcat printr-o ediție limitată “100 de ani de istorie Mitsubishi” a modelelor ASX, Outlander și L200. 

Publicat la Mar 09 In categoria Business

Împreună suntem în siguranță!

simulate incendiu la grupul tester iasi

Peste 4000 de persoane au participat pe 3 martie la exercițiul de alarmare în caz de cutremur, în clădirile deținute de grupul Tester

Grupul Tester s-a raliat campaniei „Nu tremur la cutremur”, inițiate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Iași, și a derulat pe 3 martie, în sediile sale, un amplu exercițiu de alarmare în caz de cutremur.

Pagini