OFERTE

Credem in parteneriate de lunga durata, construite prin colaborari oneste, reciproc avantajoase. De aceea, ofertele Grupului Tester sunt intotdeauna atent concepute pentru a raspunde tuturor necesitatilor dumneavoastra.
Ne-am propus sa excelam in tot ce facem si suntem convinsi ca impreuna putem obtine rezultate de exceptie.

Publicat la Oct 30 In categoria Auto

Profită de oferta Hyundai Service pentru toamnă-iarnă la Service-ul autorizat de la Casa Auto

Mașina ta are nevoie de verificare și pregătire profesioniste pentru fiecare sezon nou. Reprezentanții Hyundai de la Casa Auto sunt pregătiți să te susțină,  pentru a-ți oferi nivelul de siguranță și performanță pe care îl aștepți.

  • Minimum 20% discount la piesele de întreținere selectate în program
  • Verificare tehnică gratuită
  • Test drive cadou cu modelele gamei Hyundai

Oferta Hyundai Service și Piese Originale pentru toamnă-iarnă 2016

Începând din luna octombrie și până la sfârșitul acestui an, la dealerul autorizat Hyundai de la Casa Auto poți beneficia de o verificare tehnică gratuită specializată, asupra unor puncte cheie ale vehiculului, pentru a identifica și soluționa orice problemă și a te asigura că vei avea deplasări fără griji. În completarea verificării gratuite, te poți bucura de oferte speciale de preț la piese de origine Hyundai care fac parte din grupa Întreținere și Mecanică.

În plus, oferta service de sezon include și o invitație la test drive cu modele noi, pe perioada de timp în care autovehiculul se află în service.

Vezi mai multe detalii AICI!

Casa Auto Iași

Dealer Oficial Hyundai
Iași, Șos. Păcurari nr. 177
Tel./fax: 933
www.testergroup.ro/auto/hyundai