OFERTE

Credem in parteneriate de lunga durata, construite prin colaborari oneste, reciproc avantajoase. De aceea, ofertele Grupului Tester sunt intotdeauna atent concepute pentru a raspunde tuturor necesitatilor dumneavoastra.
Ne-am propus sa excelam in tot ce facem si suntem convinsi ca impreuna putem obtine rezultate de exceptie.

Publicat la Feb 03 In categoria Auto

Oferta lunii februarie de la Casa Auto: Mitsubishi ASX

Oferta lunii februarie de la Casa Auto: Mitsubishi ASX, utilizat ca mașină de dealer, disponibil acum la preț avantajos și cu multiple avantaje

O mașină Mitubishi ASX a cărei capabilitate a fost testată de către dealerul autorizat Mitsubishi Iași poate fi achiziționată în această lună de la Casa Auto cu avantaj client de 6.812 EUR cu TVA, fiind dotată cu un diversificat pachet de opțiuni ce asigură mai mult confort și siguranță deplină.

Cu Mitsubishi ASX, condusul nu are limite. Pe vreme bună sau ploaie, în oraș sau pe drumuri mai puțin bătătorite, activul și atleticul ASX este cross-overul ideal, oferind libertate, siguranță și confort pentru toată familia. Iar cu oferta Casa Auto pentru modelul ASX 4x4 diesel cu pachet full, toate aceste beneficii devin mai accesibile ca oricând - nu îți rămâne decât să te convingi singur, printr-o vizită la dealerul tău Mitsubishi din Iași.

Design contemporan și confort surprinzător

Cel mai rafinat SUV din gama Mitsubishi este gata de drum, cu un aspect sofisticat şi un interior bine gândit. Grila Jet Fighter cromată are aspectul maşinilor de lux; farurile de ceaţă frontale, de tip LED, încorporate într-un inel cromat, te ghidează în siguranţă prin ceaţa groasă şi conferă un aer sportiv.

Interiorul a fost proiectat spre desfătarea şoferului şi a pasagerilor, de la aerul sportiv al culorii negre cu accente argintii până la textura plăcută a zonelor capitonate şi a căptuşelilor din ţesătură.

Iar dacă ai ochiul format pentru detalii subtile şi degete care recunosc calitatea atunci când o simt, noul tip de capitonare texturată şi moale, în special în jurul panoului central de instrumente şi la inserţiile de pe uşi, oferă o senzaţie de eleganţă şi sportivitate.

Cutia de transmisie manuală de înaltă calitate, îmbrăcată în piele, dă senzaţia de lux, iar scaunele sunt finisate cu multă calitate, pentru confort pe distanţe lungi. Și cu toată munca depusă pentru compactarea ASX-ului la dimensiunea perfectă, pentru a-l conduce activ şi cu plăcere, vei fi surprins de cât de mult spaţiu stă la dispoziţia șoferului şi a pasagerilor la interior.

Performanță și siguranță

Întregul autovehicul fiind mult mai uşor, faţa, lateralele şi spatele au fost proiectate cu o aerodinamică superioară. Cu eficienţa crescută a motoarelor diesel, ASX asigură un consum uniform de electricitate şi un consum responsabil de combustibil.

Cât despre siguranța ta și a familiei, modelul ASX și-a dat testul de excelență prin ratingul general de 5 stele Euro NCAP, ocupând un loc de prim rang printre maşinile de aceeaşi dimensiune.

Atrăgător, robust, fără să piardă nimic din confort și ambianța rafinată, Mitsubishi ASX este o ofertă atractivă în segmentul crossover și pare făcut pentru cei care caută siguranța și sportivitatea unui vehicul de teren, dispunând în același timp de o mașină ușoară, economică și elegantă pentru oraș.

Oferta specială valabilă în luna februarie la Casa Auto propune doritorilor un model Mitsubishi ASX dotat cu echipări atent selecționate:

- Faruri Xenon autoreglabile (funcție “coming home”)/spălătoare

- Oglinzi exterioare încălzite/reglabile și rabatabile electric/semnalizare laterală

- Aer condiționat automat

- Geamuri fumurii (lateral/lateral spate/lunetă)

- Scaune - tapițerie din piele naturală/ încălzire față/scaun șofer reglabil electric

- Sistem de navigație cu memorie SD

- Instalație audio premium Rockford Fosgate/radio CD/9 difuzoare amplificator 710W/MP3/ cameră video pentru mers înapoi integrat

- Acoperiș panoramic/lumină ambientală (LED)

- Sistem hands-free cu bluetooth și comanda vocală + port USB

- Senzori parcare - spate

- Închidere centralizată, sistem inteligent de operare fără cheie (KOS)/ buton de pornit/oprit motorul.

Pentru toți fanii mărcii Mitsubishi, showroom-ul din complexul Casa Auto este deschis de luni până sâmbătă, cu o expoziție atractivă de modele Mitsubishi și o echipă pregătită să ofere cele mai bune sfaturi de achiziție, soluții de finanțare și o cafea delicioasă.
Detalii și programări la tel. 0721 105409 sau prine-mail: luminita.agape@casaautois.ro.

Casa Auto Iaşi
Dealer Mitsubishi Motors
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel. 0232 933
www.testergroup.ro/auto/mitsubishi
www.facebook.com/MitsubishiIasi