OFERTE

Credem in parteneriate de lunga durata, construite prin colaborari oneste, reciproc avantajoase. De aceea, ofertele Grupului Tester sunt intotdeauna atent concepute pentru a raspunde tuturor necesitatilor dumneavoastra.
Ne-am propus sa excelam in tot ce facem si suntem convinsi ca impreuna putem obtine rezultate de exceptie.

Publicat la Feb 15 In categoria Auto

Oferta Honda CR-V Executive, cu echipare premium si discount de 3 500 Euro

Reprezentanții Honda de la Casa Auto au croit o ofertă seducătoare în această iarnă pentru fanii mărcii, aflați în căutarea unei mașini puternice și practice, flexibilă și dotată cu tehnologii inteligente.O mașină care împărtăşeşte spiritul de aventură, oferă libertate și asigură nevoile de confort prin pachetul de echipare premium inclus în ofertă: tapițerie din piele, plafon panoramic, haion cu acționare electrică, faruri cu xenon, oglinzi rabatabile electric din cheie și sistem de climatizare automat pe 2 zone.

Publicat la Feb 03 In categoria Auto

Oferta lunii februarie de la Casa Auto: Mitsubishi ASX

Oferta lunii februarie de la Casa Auto: Mitsubishi ASX, utilizat ca mașină de dealer, disponibil acum la preț avantajos și cu multiple avantaje

O mașină Mitubishi ASX a cărei capabilitate a fost testată de către dealerul autorizat Mitsubishi Iași poate fi achiziționată în această lună de la Casa Auto cu avantaj client de 6.812 EUR cu TVA, fiind dotată cu un diversificat pachet de opțiuni ce asigură mai mult confort și siguranță deplină.

Publicat la Noi 04 In categoria Auto

Se anunță drumuri de iarnă agreabile pentru șoferii Mitsubishi, cu oferta de sezon de la Casa Auto

Orice drum înzăpezite ușor de cucerit, dacă Mitsubishi-ul tău are echiparea adecvată. 

Cu oferta specială pentru sezonul rece, îți poți pregăti mașina de iarnă, în condiții ireproșabile, la service-ul autorizat Mitsubishi, bucurându-te dediscounturi la o selecție de piese și accesorii originale, pentru sezon: 25% discount pentru o selecție de piese originale si 10% discount pentru o selecție de accesorii originale.

Publicat la Oct 30 In categoria Auto

Profită de oferta Hyundai Service pentru toamnă-iarnă la Service-ul autorizat de la Casa Auto

Mașina ta are nevoie de verificare și pregătire profesioniste pentru fiecare sezon nou. Reprezentanții Hyundai de la Casa Auto sunt pregătiți să te susțină,  pentru a-ți oferi nivelul de siguranță și performanță pe care îl aștepți.

  • Minimum 20% discount la piesele de întreținere selectate în program
  • Verificare tehnică gratuită
  • Test drive cadou cu modelele gamei Hyundai

Oferta Hyundai Service și Piese Originale pentru toamnă-iarnă 2016

Pagini