Tester Technology Park

Tester Technology Park

Tester Technology Park este primul proiect imobiliar al grupului de firme Tester, format dintr-un complex de trei cladiri, aparut ca urmare a dorintei de a dezvolta parteneriate pe termen lung cu companii renumite din domeniile IT&C, cercetare de piata, consultanta si proiectare in ingineria mecanica (Sonovision, Atexis, GfK, Oracle, Tata Technologies). Aici oferim cele mai bune conditii de lucru proprietarilor si angajatilor firmelor gazduite, ei canalizandu-si astfel toate resursele catre cresterea companiilor si obtinerea de rezultate pozitive.

Cladirea P3 a fost reabilitata si renovata complet pentru a corespunde standardelor de clasa A si pentru a oferi clientilor conditii adaptate nevoilor de business. Imobilul are o structura din beton armat, dispusa pe trei niveluri si cuprinde o suprafata de birouri de aproximativ 3000 de metri patrati.

Cladirea P8 este al treilea membru si cel mai nou al parcului tehnologic dezvoltat de grupul Tester in zona Campusului Tudor Vladimirescu, in imediata vecinatate a Institutului Politehnic “Gh. Asachi”. Prin aceasta noua cladire, complexul ajunge astfel la o suprafata totala de 12500mp, la un grad de ocupare de 100%. Imobilul P8, construit intr-o perioada de doar cinci luni (februarie-iunie 2015), a fost inaugurat in iulie 2015, fiind ocupat de catre chiriasi imediat dupa darea in folosinta. Cladirea are structura metalica, este dispusa pe opt niveluri, cuprinde o suprafata de birouri de aproximativ 7700mp si se afla in apropierea unor mari centre comerciale si a unui important nod de transport in comun.

Stam in permanenta alaturi de partenerii nostri, urmarim cu atentie mediul de afaceri local si suntem constienti de dinamica pozitiva pe care domeniul tehnologiei o are in perioada urmatoare. De aceea, avem toata disponibilitatea sa sustinem companiile de profil si sa le asiguram nevoia de crestere prin dezvoltarea unor noi proiecte imobiliare, care sa intruneasca toate nevoile si asteptarile lor si sa contribuie de asemenea la dezvoltarea orasului si a intregii comunitati.

Servicii
  • Acces pietonal facil
  • 200 locuri de parcare
  • Acces la toate utilitatile : apa, gaz, curent electric, salubritate
  • Punct propriu de transformare a energiei electrice