Ideo

Ideo

Ideo este cel mai modern centru de sprijinire si dezvoltare a afacerilor din Iasi. Complexul include spatii de birouri de clasa A+, sali de conferinta, restaurant, parcare si birouri in regim office-sharing. Ideo se adreseaza atat companiilor mature, cat si startup-urilor. Partenerii nostri beneficiaza de toate conditiile si serviciile necesare pentru buna desfasurare a activitatilor de business, pentru a se putea concentra asupra detaliilor esentiale ale afacerii proprii. La noi nu te afli doar intr-o cladire de birouri, ci ai la dispozitie toate serviciile si facilitatile pe care ti le-ai putea dori.

Servicii
  • Restaurant
  • Office Rent
  • Private Parking
  • ATM


Iti doresti ca activitatea ta sa se desfasoare intr-un mediu placut si adecvat nevoilor tale. Pentru asta iti oferim spatii moderne, de clasa A+, cu birouri ce pot fi amenajate in functie de nevoile tale, in suprafata totala de peste 8.000mp, cu o parcare de 300 locuri.

Aici, poti sa inchiriezi doar spatiul de birouri de care ai nevoie — care de multe ori poate fi doar un birou — sau poti alege sa imparti cu alti parteneri resursele la care ai acces si sa optezi pentru inchirierea unui birou in regim office-sharing, un concept unic in Iasi.

Mai mult, iti putem oferi un birou chiar daca vrei sa vii aici doar o singura zi. Sistemul de inchiriere birou cu ziua iti da acum mai multa flexibilitate in activitatea de birou. In acelasi timp, ai acces facil la un transfer rapid de date ce iti aduce multa economie de timp si, nu in ultimul rind,la servicii bancare si de restaurant. Toate acestea iti vor aduce economii importante de resurse pe care poti de acum inainte sa le directionezi catre activitatea de promovare a produselor sau serviciilor tale. Pentru firmele gazduite (start-up-uri sau mature), dar si pentru alte companii interesate, in Centrul de Conferinte Ideo punem la dispozitie 3 sali de conferinta, dotate multimedia (videoproiector, ecran de proiectie, aer conditionat, internet), unde se pot organiza evenimente pentru 40 - 100 de persoane, deservite de o garderoba generoasa.

Cu o locatie si o filosofie inovatoare, Ideo se contureaza ca o comunitate. Pentru cei care inteleg ca la succes nu pot ajunge de unii singuri, Ideo este suportul, pepiniera in care ei se pot dezvolta.
Formular Contact Ideo
Viziteaza-ne

Adresa: Sos. Pacurari Nr. 138, Iasi, 700521, Romania
Telefon/Fax: 0232 933
Email: liliana.stroia@ideo.com.ro