STIRI

Grupul de firme Tester detine o importanta traditie de implicare in comunitatea si mediul de business din Iasi. De peste doua decenii contribuim cu succes la dezvoltarea
economica a orasului si vom continua sa investim in oameni si afaceri care sa aduca plus valoare. Pentru a fi la curent cu activitatea Grupului Tester, va invitam sa urmariti pagina de stiri.
CATEGORY

Comunicate de presa

Publicat la Oct 04 In categoria Comunicate de presa

O nouă aventură 4x4 marca Mitsubishi a avut loc în acest weekend la Iași

Pante abrupte, coborâri care îți taie răsuflarea, macadam, noroi. Mitsubishi Off-Road Day este deja o marcă înregistrată pentru experiențe off road de neuitat, folosind toate elementele naturii în confurntarea cu cele mai performante modele 4x4: ASX, Outlander, Pajero și L200.

Casa Auto Iași, dealer Mitsubishi Motors, a pregătit o zi plină de aventură și spectacol total off-road, sâmbătă 30 Septembrie, în satul Păun, comuna Bârnova.

Publicat la Sep 10 In categoria Comunicate de presa

Ande Motors lansează OPELatiunea „START TOAMNA”, weekend cu distractie inainte de scoala

În acest weekend, Ande Motors propune fanilor ieșeni ai mașinilor Opel să sărbătorească în familie sfârșitul vacanței de vară prin concursuri, jocuri, tombolă și multe premii pentru copii și părinți. Distracția va fi completată de o atrăgătoare expoziție auto cu toată gama de mașini Opel, de oferte speciale și diverse facilități pentru clienți, pregătite de echipa de consultanți ai mărcii. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică la Hamak, între orele 12:00-18:00. Intrarea este liberă, în limita capacității parcului de agrement.

Publicat la Aug 12 In categoria Comunicate de presa

Mercedes-Benz porneste o noua aventura alaturi de Cercetasii Romaniei

Mercedes Benz sustine Cercetasii Romaniei

Mercedes-Benz Romania a fost pentru al saselea an Masina Oficiala a Evenimentelor Nationale desfasurate de Organizatia Nationala „Cercetasii Romaniei”. Pana la finalul lunii august, autovehiculele Mercedes-Benz Citan si Vito sunt la dispozitia cercetasilor, pentru calatorii si activitati logistice, desfasurate in cele mai bune conditii. Mercedes-Benz Romania incurajeaza spiritul civic, grija pentru protejarea mediului inconjurator si proiectele de integrare in comunitate.

Publicat la Iul 14 In categoria Comunicate de presa

Noul model Jaguar XE poate fi vazut in Palas

Casa Auto Iasi este incantata sa prezinte publicului iesean si tuturor iubitorilor de masini deosebite cel mai nou model din gama Jaguar, spectaculosul XE. Cu o constructie usoara si avansata din aluminiu, cu linia aerodinamica a caroseriei si cu o manevrabilitate extraordinara, ce aminteste pe buna dreptate de gratia unei feline, Jaguar XE redefineste conceptul de sedan sport. Modelul va fi expus la Palas Mall, in zona Atrium, pana pe data de 26 iulie.

 

Publicat la Iul 08 In categoria Comunicate de presa

LA MULTI ANI, MERCEDES-BENZ SPRINTER!

Cel mai bine vandut van Mercedes-Benz, renumitul Sprinter, sarbatoreste 20 de ani de existenta si, implicit, 20 de ani in care a fost considerat sinonim cu autovehiculul comercial usor. Pana in prezent, au fost construite peste 2,9 milioane de modele Sprinter, care ruleaza in peste 150 de piete din intreaga lume.

Pagini