AUTO

Grupul Tester activeaza in industria auto de peste 20 de ani si reprezinta cu succes in Iasi, cat si in regiunea Moldovei, branduri auto renumite si cautam continuu sa ne reinventam pentru ca dumneavoastra sa gasiti la noi tot ce va doriti pentru acestea.
Pentru fiecare dintre marcile auto reprezentate oferim servicii la cele mai inalte standarde europene, prin dotari de ultima generatie si personal pregatit in centre speciale de training. Astfel, investim constant in oameni si tehnologie, pentru ca ne-am propus sa excelam in tot ce facem.
item
Mercedes-Benz - Casa Auto Iasi
MercedesBenz este reprezentat de Casa Auto in Iasi inca din anul 2001. Noile modele sunt acum expuse la Casa Auto in cel mai modern showroom MercedesBenz din Romania.
item
Land Rover
In 2004, prin intermediul Grupului Tester, Land Rover a ajuns la Casa Auto sa impresioneze prin agilitate dar si prin eleganta.
item
Jaguar
Jaguar face parte din familia Tester de mai bine de 10 ani. Un brand auto cu personalitate aparte si un reper al elegantei britanice.
item
Hyundai Casa Auto Iasi
Intrat in portofoliul Grupului Tester inca din anul 2003, Hyundai are acum la Casa Auto un showroom primitor si luminos.
item
Mitsubishi Casa Auto Iasi
Mitsubishi este alaturi de Grupul Tester din anul 2003 cu masini ce se remarca prin fiabilitate si o identitate asiatica bine conturata.
item
Nissan Caremil
Nissan se alatura marcii romanesti Dacia in portofoliul Caremil la inceputul anului 2005. Tester extinde astfel oferta de automobile cu Nissan.
item
Dacia Caremil
Grupul Tester reprezinta cu onoare in Iasi brandul auto romanesc Dacia inca din anul 2004.
item
Opel Ande Motors
Brandul german intra in familia Tester in anul 2009, prin intermediul dealerului autorizat Ande Motors.
item
Smart Casa Auto Iasi
Smart este reprezentat in Iasi prin intermediul Grupului Tester, alaturi de celalalt brand din familia Daimler, Mercedes-Benz.
item
Honda
Honda a ajuns in 2014 la Casa Auto direct din Tara Soarelui Rasare. Suntem pregatiti sa va prezentam fascinanta lume Honda.
item
Mazda
In 2014 a intrat in familia Tester brandul nipon Mazda, un brand cu atitudine puternica, ce se remarca prin tehnologii de avantgarda.
item
Autoviva
AutoViva completeaza perfect gama de servicii auto oferite de Grupul Tester. Este cel mai nou parc de autovehicule rulate din zona Moldovei.